Om oss:

Facebook 4

Bilens Eksosanlegg ble etablert i 1957, og er Norges eldste spesialverksted for eksosanlegg. Vårt gode renommè er opparbeidet gjennom mer enn 59 år i bransjen, dette er din beste garanti for å få utført skikkelig arbeid. Vi monterer raskt og effektivt til riktig pris.

Vårt mål er å kunne tilby et så komplett delelager som mulig, slik at vi raskt og effektivt kan montere delene. Har du problemer med å skaffe eksosanlegg til bilen din? Vi har samarbeid med produsenter i Europa som kan levere eksosanlegg som ellers bare skaffes originalt i Norge, noe som kan bety 1000-lapper for deg som kunde. 

Vi har også anlegg til amcar og veteranbiler, men disse blir produsert på vårt verksted fortløpende. Vi importerer jevnlig deler, noe som gjør at vi har lagerført eksospotter til de fleste amerikanere. Selve eksosrørene blir laget på vår bøyemaskin, enten ved hjelp av bøyekort eller frihåndsbøying.

Det er mange som ønsker et spesielt sportsanlegg, eller kanskje bare blanke enderør, på bilen sin. Dette er jobber som blir utført så fremt det er plass og lov, og etter avtale med verksted. Det er ofte behov for en befaring før vi kan gi pris. Da kan du som kunde vise hva du ønsker, og vi kan se om det er mulig eller om det finnes bedre alternativer. Vi har også lagerført en rekke enderør av forskjellige typer, det er ofte enklest å velge når man kan holde oppunder bilen og se hva som ser best ut.  

Kontakt oss for å bestille time og ha skiltnr ditt klart. Da har vi mulighet til å gi deg en pris, og sjekke om vi må bestille deler. Vi setter opp en time til deg på forhånd! Før hadde vi kun drop-in timer, men det er færre mekanikere hos oss nå, og de har stort sett mye å gjøre. Vi ber derfor om at du kontakter oss for å få en time for bytting av deler. En eksossjekk går så kjapt at det kan vi fortsatt gjøre på drop-in.

am-logo-for-lys-bakgrunn-page-001

Vi er medlem  i AutoMester kjeden. Dette gir deg som kunde en rekke fordeler, blant annet Mobilitetsgaranti og gunstig finansiering med AutoMester kort

am-kort


Vi har også vanlig verkstedsdrift! Vi utfører oljeskift, service, hjulstillingskontroll, EU-kontroll og bytte av slitedeler som f.eks bremser, støtdempere, fjærer, hjullager osv. 

 

 Se bilder fra verkstedet vårt på facebooksiden vår.  Lik gjerne siden vår, der legger vi ut fortløpende kampanjer og nyheter:)

Fordeler:

 • Gratis sjekk av eksosanlegget – det er alltid gratis og uforpliktende å komme innom oss for en sjekk. Riktig sjekk er første skritt mot en riktig pris! 
 • Gunstige priser – sjekk gjerne våre konkurrenter.
 • Stort delelager på eksosanlegg – over 2000 deler på lager. 
 • Lang erfaring – over 59 år i bransjen.
 • Byggejobber – veteran, amcar og sportsanlegg/custom (etter avtale).
 • Motordiagnose 
 • Naf-samarbeidspartnere – En ekstra trygghet, og 10% på ordinære eksosanlegg fra våre hovedleverandører. Husk å vise oss medlemskortet ditt. 
 • Gratis trådløst internett
 • Garanti – 2 års garanti på arbeid og ordinære deler, gjelder eksosanlegg.
 • Godkjente servicer, med stempel i serviceheftet og Mobilitetsgaranti.
 • Utleiebil

 

Les hva noen av våre kunder har sagt om oss!

2014-05-14-08-58-12-redigert