Leverandører og produsenter:

l 5″  (127 mm). 

Bosal og Walker: To av verdens største eksosprodusenter (eksosanlegg). Vi lagerfører deler fra begge produsentene, og har i tillegg flere leveranser om dagen. Dette sørger for kort leveringstid til våre kunder. Begge produsentene har et bredt utvalg av eksosanlegg for ettermarkedet, og har markedstilpassede priser. 

Simons Effektanlegg: Leverer ferdige sportsanlegg (sportseksos, effektanlegg, eksosanlegg) til en rekke bilmerker. De har også et bredt utvalg av universaldeler som kan brukes til å bygge custom- sportsanlegg, i tillegg til et eget «oldtimers» sortiment.

Ragazzon: Vi er norsk forhandler av Ragazzon, en italiensk produsent som leverer sportsanlegg (sportseksos, effektanlegg, eksosanlegg) i rustfritt til en rekke bilmerker.

 

IMCO og Maremont: Vi har mange leverandører i USA, det er her vi henter det meste av potter til amcar, veteran og andre custom eksosanlegg. Eksosrørene produserer vi selv på verkstedet. Vi har bøyekort til de fleste amerikanske biler, men kopierer like gjerne det gamle eller bøyer på frihånd! Vår bøyemaskin tar dimensjoner opp til 3″  (76 mm).

Magnaflow

Magnaflow: Vi er forhandler av Magnaflow, en amerikansk produsent som leverer sportsanlegg (sportseksos, effektanlegg, eksosanlegg) i rustfritt til en rekke bilmerker, i tillegg til et bredt utvalg av universale deler som kan benyttes til å lage custom eksosanlegg. Dette er sportsanlegg av meget høy kvalitet!

imasaf

Imasaf: Vi er leverandør  for den Italienske eksosprodusenten Imasaf, de leverer eksosanlegg i ypperste kvalitet og har en av de mest komplette produksjonslinjene i Europa. De leverer vanlige eksosanlegg til både nyere biler og oldtimers/veteranbiler, noe godkjente sportsanlegg til personbiler, samt ordinære anlegg til en del lastebiler. De vanligste delene er lagervare hos oss, for eksempel til en del Audi/Passat, Subaru og Alfa Romeo.

 

FOX-Logo-blau

FOX: Vi er norsk forhandler av FOX, en tysk produsent som leverer sportsanlegg (sportseksos, effektanlegg, eksosanlegg) i rustfritt til en rekke bilmerker, mange med godkjenningspapirer for Europa. Disse anleggene gir minimalt med ekstra lyd, men gir et sportslig utseende.